Transform on Facebook

Er dette deg? Eller kanskje noen du kjenner?

Annonsen: www.kreativejobber.no/jobber/2928/transform-as-grafisk-uxui-designer-illustratr/

Vi belønner tips som fører til den rette kandidaten med 1 000 kroner!
... See MoreSee Less

View on Facebook

I RUN CLEAN™ is European Athletics’ new online anti-doping education program, developed by Transform. The program was launched July 14th for the European Athletics U23 Championships in Grosseto.

I RUN CLEAN™ will help athletes and others who love the sport, play their part in the fight against doping. A major aim is to help athletes understand their personal values, how they relate to sport and how they contribute to good decision making.

Starting in 2018, completing the I RUN CLEAN™ program will become a mandatory qualification criterion for European Athletics’ championship events.
... See MoreSee Less

Vi ønsker Alexander Wie Flaa velkommen som ny prosjektleder hos Transform. Ved siden av å være en strukturert og kreativ type, er han også en habil maratonløper.

Les hvordan han brøt drømmegrensen på 3 timer:

lokalsporten.fvn.no/drommegrensen-45590
... See MoreSee Less

View on Facebook

Transform is with Stig Robert Donovan Larsen.

A happy Transform CEO after today's film shoot for European Athletics. Thanks to the president and the two champions for brilliant screen performances!

Jenny Meadows
Svein Arne Hansen
Andreas Thorkildsen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dere husker kanskje at vi lanserte kurset, "Funker det digitalt?" Nå kommer oppfølgeren. Navnet er selvfølgelig "Det funker digitalt."

Begge kursene er resultat av et statlig samarbeidsprosjekt, der målet er å få kursholdere til å ta i bruk ny teknologi i lærings-sammenheng.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi i TASK alliansen har hatt en meget god høst. Det er svært gledelig at de aller fleste kunder har valgt oss som læringspartner for 2017.

En av de vi gleder oss til å samarbeide med er Mattilsynet, et av samfunnets viktigste organ for å sikre helse for planter, fisk, mennesker og dyr. Vi i TASK er heldige som skal få lage et introduksjonsprogram for nyansatte. Konsept, tittel og innhold er ikke spikret, men vi har et utgangspunkt...
... See MoreSee Less

View on Facebook

Transform fortsetter kampen mot doping og inngår avtale med det Europeiske friidrettsforbundet, European Athletics. Opplæringsprogrammet skal hete "I Run Clean" og skal være obligatorisk for alle som skal delta i europamesterskapene. I tillegg til ren faktaopplæring vil programmet bidra til verdirefleksjon.

Hele opplæringspakken vil kunne gjennomføres på mobil, nettbrett og desktop. I tillegg til en interaktiv opplæringsopplevelse vil programmet fungere som en sertifiseringsordning, hvilket betyr at alle må gjennomføre for å få startlisens. Opplæringsprogrammet vil også ha tett integrasjon mot Instagram og andre sosiale medier.
... See MoreSee Less

View on Facebook

transparent

Transform AS Prinsensgate 5 0152 Oslo NORWAY Phone: +47 98296001 org-nr: 885286542